Vintage letterbord in nieuw hedendaags jasje

Ben jij gek op ludieke oneliners, levenswijsheden of lijfspreuken? Op de retro letterborden van Jules Bazar kan jij al je inspiratie kwijt. De vintage letterborden zijn ontworpen in een retro look, maar dan in een nieuw hedendaags jasje. In meerdere kleuren, zodat ze passen in ieder hedendaags, vintage, retro of modern interieur.

Vroeger

De retro letterborden werden vroeger veel gebruikt in winkeltjes, cafés en kioskjes voor advertentieteksten, prijzen en leuzen om klanten naar binnen te halen. Jules Bazar is gek op deze borden en heeft het originele vintage letterbord in een nieuw jasje gestoken.

Retro look

De letterborden hebben nu een retro look, maar in een hedendaags jasje: verkrijgbaar in drie verschillende uitvoeringen, past het vintage houten letterbord bij iedereen in huis. Of je nu houdt van een retro, vintage of modern interieur.

Creatieve inspiratie

De retro letterborden van Jules Bazar zijn ontworpen om al je creatieve inspiratie kwijt te kunnen. Maak inspirerende quotes voor aan de muur, herinner jezelf dagelijks aan je favoriete lijfspreuk of bedenk zelf een oneliner om je gasten mee te verwelkomen.

Voor het hele gezin

Het bord gebruiken voor mededelingen of andere belangrijke berichten voor de rest van het gezin kan natuurlijk ook. Kinderen zijn er ook dol op. Woorden en zinnen maken op het bord: zo leren en spelen ze tegelijk.

Onbeperkte mogelijkheden

Geef een persoonlijke touch aan de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer. De creatieve mogelijkheden zijn onbeperkt! De vintage houten letterborden zijn zo vormgegeven dat ze een unieke uitstraling geven aan elke ruimte in huis.
Het letterbord gebruiken in je eigen zaak vinden we bij Jules Bazar ook helemaal leuk. In welke ruimte krijgt het retro letterbord bij jou een prominente plek?