Verbouwen en renoveren van de badkamer of toilet

Voor veel mensen is het verbouwen of renoveren van de badkamer of het toilet geen klus die men volledig zelf wil of kan uitvoeren. Afhankelijk van het budget dat er na de eerste fase van badkamer ontwerpen en het aanschaffen van sanitair, kranen douchecabine, ligbad en tegels nog beschikbaar is, kunt u het inrichten van de badkamer volledig laten doen of eventueel ook een aantal werkzaamheden bij het verbouwen van de badkamer zelf uitvoeren. Hierbij kunt u misschien denken aan het slopen van de oude badkamer en het afvoeren van de oude materialen zoals het sanitair en de restanten van de tegels nadat ze van de muren zijn gebikt.
Dit scheelt niet alleen in het uurloon van het in te huren klusbedrijf of installateur maar ook aan het storten van sloopmaterialen zijn voor een bedrijf hoge kosten verbonden. In tegenstelling tot het klusbedrijf dat de verbouwing uitvoert hoeft een particulier minder of soms zelfs helemaal niet te betalen voor het afvoeren van bouwmaterialen. Daarnaast scheelt het ook arbeidsuren en daarmee kosten zodat u andere dingen kunt doen met het beschikbare budget.

Voorbereiden van de badkamerverbouwing

Om nu goed in te kunnen schatten of u de hele badkamer wilt laten verbouwen of toch een aantal dingen zelf wilt gaan doen, is het goed om samen met het klusbedrijf dat de werkzaamheden eventueel gaat uitvoeren om de tafel te gaan zitten. Als u bij Sani-bouw het badkamerontwerp hebt laten maken dan heeft u een realistische en haarscherpe 3D badkamertekening op de volledige breedte van uw beeldscherm beschikbaar als basis voor het gesprek. Het bij Sani-bouw aangesloten installatie- of klusbedrijf beschikt over de maattekeningen en de plattegronden zodat de uitvoering van de verbouwwerkzaamheden nauwgezet kunnen worden gepland en doorgesproken. Hierbij kunt u ook kenbaar maken dat u een aantal zaken zelf wilt uitvoeren zodat dit niet in de offerte meegenomen hoeft te worden.

De Sani-bouw badkamerspecialisten

Een webshop die het volledige traject van de renovatie en verbouwen van uw badkamer kan uitvoeren, dat is hetgeen waar Sani-bouw zich mee onderscheidt ten opzichte van de andere badkamerwebwinkels in Nederland. Van idee tot en met de oplevering, is dan ook het traject dat Sani-bouw op vakkundige wijze in heel Nederland voor u kan verzorgen. In onze online showroom vindt u niet alleen zeer uiteenlopende badkamerideeën en inspiratie maar ook de mogelijkheid om online een gratis 3D badkamerontwerp aan te vragen. Met bijna 30 jaar ervaring als badkamerspecialisten zijn wij in staat om voor iedere ruimte een passend ontwerp te maken en u ook van gedegen en vakkundig advies te voorzien over de uitvoeringsmogelijkheden. Nadat we het passende ontwerp voor u hebben gemaakt kunnen we gebaseerd hierop ook een offerte voor het sanitair en de tegels aan u verzenden. De prijzen in de offerte zijn afkomstig uit onze webshop en daardoor zeer zeker concurrerend met het prijsniveau op internet.

Badkamerrenovatie of verbouwing door een Sani-bouw klusbedrijf

Voor het uitvoeren van een renovatie bij het verbouwen van de badkamer beschikt Sani-bouw over een groot aantal installatievestigingen door heel Nederland. Met de inzet van deze “Vakman bij u om de hoek” kiest u voor een specialist die niet alleen in staat is het toilet of de badruimte vakkundig te renoveren maar ook allerlei ander klussen of onderhoudswerkzaamheden voor u uit te voeren. Zelfs voor het oplossen van storingen staan zij voor u klaar. U vindt een overzicht van alle Sani-bouw klusbedrijven en installateurs in Nederland op de website.

WC Verkleiner