Super handige tool voor de open haard

krokodillentang

Iedere open haard eigenaar herkent dit probleem: het stuntelen met de haardtang wanneer het vuur weer opgestookt moet worden van uw open haard. Vaak is een standaard haartang te smal en blijven de houtblokken vaak niet goed gepositioneerd. Het gevolg is dat de houtblokken uit de haardtang vallen en vaak geeft dit rotzooi in de open haard. Het opstoken van uw open haard zou juist een leuke ervaring moeten zijn, maar vaak is dit gestuntel een grote ergernis van veel mensen.

Gelukkig heeft onlangs een Duitse fabrikant deze ergernis weten te verhelpen met de befaamde Goldmanns krokodillentang. Deze zogenaamde krokodillentang heeft zijn naam te danken doordat de tang iets weg heeft van een krokodillenbek. Doordat de tang scherpe grip tanden heeft, is het mogelijk om ieder object met gemak op te tillen. De Goldmanns krokodillentang is licht van gewicht waarmee u deze moeiteloos met een hand kunt bedienen. Hierdoor heeft u een hand vrij en kunt u deze gebruiken om bijvoorbeeld het deurtje van uw open haard te openen. Het opstoken van uw open haard met de krokodillentang wordt zo wel heel makkelijk gemaakt.

Deze speciale krokodillentang is van gedegen Duitse kwaliteit en wordt geproduceerd van hoogwaardig metaal en heeft geen speciale mechanieken nodig om te functioneren. Hierdoor is de kans erg klein dat de krokodillentang kapot gaat. Mocht dit wel het geval zijn: Goldmann geeft standaard drie jaar garantie op de krokodillentang. Daarnaast heeft u ook de mogelijkheid om een volledige haardset van Goldmann te kopen. Deze haardset bestaat uit verschillende handige tools die elke open haard nodig heeft: krokodillentang, vuurpook, bezem, schep en een schuifhaak. Met deze haardset weet u zeker dat uw open haard schoon blijft.

Lijkt de krokodillentang wel een aanwinst voor uw open haard? De krokodillentang is online te koop in Nederland via internet bij verschillende aanbieders.