Nieuwe meubels en beddengoed voor de babykamer

Zoals jullie weten is mijn vrouw Janneke twee maanden geleden bevallen van onze dochter Patricia. De babykamer was al redelijk ver. Maar laakte eigenlijk nog beddengoed, en specifiek wilden we nog een kast kopen om spulletjes in op te bergen om alles georganiseerd te houden in de kamer.

Een vriendin van mijn vrouw die vertelde ons laatst, je moet eens kijken op de website CozyKidz punt nl. Dat is een webwinkel met mijns inziens de meest leuke unieke hippe en bovendien duurzame kinderkamer accessoires, decor en meubelen. Dus, wij zijn inderdaad naar deze website gegaan en kwamen hier terecht: cozykidz.nl – overzicht babykamer meubels. Enfin ze hebben geweldige kasten. Wij twijfelde enorm tussen een kast van Oeuf NYC of juist van Oliver Furniture. Onze keus viel uiteindelijk op Mini Library Birch van Oeuf NYC in de kleur wit. Frans Amerikaan design en bijzonder ecologisch verantwoord. Dat sprak ons met name aan.

Even verder navigeren door de winkel zag ik dat ze ook enig bedden goed hebben. Want we waren nog op zoek voor wat dekentjes voor in de wieg. Die vonden we hier: cozykidz.nl – baby beddengoed. Voor de mensen die zich afvragen wat we uiteindelijk kochten. Nou dat was van Mies en Co gebreide katoenen wieg deken in de kleur roze. Een heel fraai dekentje.

Om het helemaal af te maken hebben we ook nog wat posters erbij besteld. Van het merk Mrs Mighetto, die hebben echt enige posters. Ik heb er gelijk een zooitje besteld, een stuk of vijf.

Enfin, onze order was na ongeveer twee weken in huis. De kast moesten namelijk wat langer op wachten begrijpelijkerwijs. We hebben de montageservice van CozyKidz erbij genomen om ons sjouw werk te besparen en geen rugpijn te krijgen. Ook hier waren we uitermate tevreden over en al met al dankzij CozyKidz is het uiterlijk van de babykamer echt naar een nog hoger niveau getild.