Muurstickers

muurstickers kopen

Wie denkt aan muurdecoratie komt al gauw uit bij schilderijen, posters en schilderingen. Maar er is al jaren een alternatief dat goedkoper en vooral veel persoonlijker is. Muurstickers zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en bovendien makkelijk aan te brengen.

Persoonlijke muurteksten

Een groot voordeel van muurstickers is dat ze gepersonaliseerd kunnen worden. Dankzij de ontwerptool kun je online een eigen muurtekst sticker ontwerpen. Je ziet in de ontwerptool gelijk het voorbeeld zoals de sticker bij je wordt afgeleverd. Je kunt de kleur, afmetingen, tekst en lettertype zelf bepalen. In een handomdraai heb je je eigen muurtekst ontworpen, reken je veilig online af. De volgende dag wordt je persoonlijke muursticker al bij je thuisbezorgd.

Muurstickers voor iedere ruimte

Voor allerlei ruimtes zijn muurstickers verkrijgbaar. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of er is al een leuke tekst of ontwerp voor. Van de keuken tot aan de slaapkamer, en van de woonkamer tot aan de babykamer. Je kunt kiezen uit honderden ontwerpen, allemaal unieke ontwerpen. Je wordt gegarandeerd gecomplimenteerd door visite!

De voordelen van muurstickers

Muurstickers worden gesneden uit een dunne vinyl folie. Deze folie is voorzien van een plakzijde en van een transferpapier. De sticker heeft daardoor geen omranding of achtergrond, is in één keer aan te brengen en lijkt daardoor net op een muurschildering. De letters worden door een snijmachine zo nauwkeurig gesneden dat je het resultaat nooit kunt bereiken door de tekst met een kwast te tamponneren. Een muursticker aanbrengen is bovendien heel eenvoudig. Je plaatst de muursticker recht op de muur en wrijft vervolgens vanuit het midden de sticker aan op de muur. Hierdoor verdwijnen de luchtbelletjes onder de folie. De sticker zit dan mooi strak op de muur. Naderhand verwijder je voorzichtig het transferpapier. Alleen de letters zijn nu zichtbaar op de muur. De rest van de muur rondom blijft  zichtbaar.

En ben je uitgekeken op je muursticker? Verwijder de sticker dan eenvoudig zonder schade en kies bijvoorbeeld voor een andere leuke muurtekst. Omdat de muurstickers gunstig geprijsd zijn is afwisselen veel interessanter dan bij andere muurdecoratie.

Bestel je muursticker online

Heb jij nog een kale muur? Kies dan voor één van de leukste muurstickers. Keuze genoeg!