Hoe kies je de juiste meubels..

Wanneer je net verhuisd bent of in je huidige interieur een andere stijl wilt creëren is dit artikel misschien iets voor jou! Wi hebben een aantal tips voor het vinden van de meubels die bij jou passen.

Bij het kiezen van de juiste stijl voor je interieur zijn de meubels een belangrijk onderdeel. Je kan kieze tussen morderne hoogglans meubelen maar je kunt er ook voor kiezen om voor een landelijke inrichting te kiezen. Ook het houtsoort van de meubelen zijn een belangrijk onderdeel. Wanneer je al grenen of teak meubels in huis hebt, is het leuk om hierbij de rest van je meubelen te combineren. Je kunt bijvoorbeeld een mooie grenen buffetkast halen en hier een grenen dressoir naast plaatsen.

Tegenwoordig kun je ook online oriënteren!

Meubels worden in nederland steeds meer online besteld bij webwinkels. Hierdoor zijn er veel woonwinkels waarbij je nu eerst online kunt oriënteren alvorens je een besluit maakt. Ook bestaan er veel online vergelijkers waardoor je gemakkelijk bij jou meubelstuk uitkomt. Dit maakt het vinden van de juiste meubels een stuk gemakkelijker! Wanneer je online het juiste meubelstuk bent tegengekomen, is het wel verstandig alsnog bij de destreffende meubelwinkel langs te gaan.Hierdoor kun je het meubel eerst zelf bezichtigen en heb je een goed beeld bij wat je besteld. Je kunt dan altijd achteraf thuis de bestelling afronden. Dit is het gemak wat online woonwinkels bieden!

Zekerheid door het CBW

De meeste woonwinkels in Nederland zijn CBW erkend. Dit betekend dat er standaard 3 jaar garantie geleverd word op de producten die de meubelwinkels leveren. Dit is een voorwaarden die het CBW stelt aan de meubelwinkels. Hierdoor ben je altijd zeker van je aankoop bij een woonwinkel. Zorg er dus voor dat je altijd een meubelwinkel uitkiest die CBW erkend is, anders ben je niet gegarandeerd van deze garanties.