Een naambordje ontwerpen

Een naambordje is een product dat iedereen heeft en is meestal ook het eerste wat men ziet als ze op bezoek komen of langs je huis lopen. Waarom zou je dan niet kiezen voor een gepersonaliseerd naambordje?

Bij MijnNaambordje.nl kun je zelf een naambordje ontwerpen. Dit kun je doen met een zeer handig stappenplan waarbij je eerst het soort materiaal kiest. Je hebt de keuze uit RVS, aluminium en acrylaat. Vervolgens kun je de tekst toevoegen en als laatste stap heb je de keuze om een afbeelding toe te voegen.

RVS naambord

De meeste naambordjes komen buiten te hangen. Als dat bij jou ook het geval is adviseren wij om een RVS naambordje te kiezen. Waarom? RVS verdraagt de weersomstandigheden in Nederland veel beter dan aluminium. Naast enkel een RVS plaatje kun je er ook voor kiezen om een RVS naambordje te voorzien van nog een laag; een doorzichtig acrylaat plaat ervoor. Door je ontwerp hierop af te drukken ontstaat er een schitterend 3D design.

Aluminium naambord

Een aluminium naambord is een stuk goedkoper dan een RVS naambord. Reden hiervoor is dat een naambordje van aluminium niet geschikt is voor alle weertypen. Bij buitengebruik van aluminium komt er naar alle waarschijnlijkheid vuil op. Dit vuil zorgt ervoor dat het naambordje langer vochtig is. Dit versneld het corroderen van het naambordje.

Daarom raden wij het ook af om een aluminium naambordje buiten op te hangen.

Naambordjes op Kantoor

Voor kantoorpanden en flatgebouwen zijn naamplaatjes zeer geschikt. De naamplaatjes worden met een lasermachine in het RVS of aluminium gegraveerd. De plaatjes hebben een zeer strakke en moderne uitstraling.

Montage van een naambordje

Er zijn twee mogelijkheden om een naambordje of naamplaatje op te hangen. Bij de kleinere varianten zal worden voorzien van een plakstrip op de achterkant. De grotere varianten worden standaard geleverd met boorgaten en afstandsbussen. De vier boorgaten staan op de handleiding, zodat je altijd de juiste afstand gebruikt als je de gaten in de muur boort.