Deurstickers voor een unieke kinderkamer

Boost de uitstraling van de kamer van je kinderen met de creatieve deurstickers van Jules Bazar. Met minimale inspanning geef jij snel een nieuwe, vrolijke look aan de kinderkamer. De deurstickers zijn eenvoudig en snel te installeren, gemakkelijk te verwijderen en laten geen sporen na. Ideaal toch?

Fantasierijk ontwerp

De unieke deurstickers komen tot leven in de fantasie van een kind en zorgen voor een creatieve twist aan de kamer, mooie verhalen en bescherming tegen boze dromen. Jolige Joost en Vrolijke Victor zijn met veel plezier de helden van de kinderkamer! Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze passen in ieder modern, hedendaags en speels interieur van welke kinderkamer dan ook.

Eenvoudig te installeren

Je hoeft geen professioneel bestickeraar te zijn om een slaapkamer deur op te pimpen. De deurstickers van Jules Bazar worden geleverd op een A2-blad. Alle elementen kan je vervolgens los knippen en zelf naar wens positioneren op de deur. Hierdoor past de deursticker op bijna elke deur, kast of ander glad object in de kinderkamer waar je de sticker op wilt plakken. Het verwijderen van de deursticker is ook een fluitje van een cent en het laat geen sporen na.

Verbeeldingskracht

De vrolijke deurstickers zorgen voor een gezonde dosis creativiteit en verbeelding in de kinderkamer. Met de vrolijke gezichten van de deurstickers wordt de creativiteit en verbeeldingskracht van je kind of jij zelf bevorderd. Laat ze tot leven komen in de bedtijdverhaaltjes.

Bescherming tegen boze dromen

Wie laat jij de held van de kinderkamer worden? Vrolijke Victor, de vrolijke krokodil zorgt voor bescherming tegen boze dromen en Jolige Joost, het jolige monster jaagt alle andere monsters snel weer weg. Ze zijn helden in het afschrikken van deze boze monsters en gekke geesten die onder het bed, in de kast of buiten de slaapkamer schuilen.