Decoreer uw kantoor met een plantenwand

U bent op zoek naar een manier om meer groen in uw kantoor te brengen zonder dat u er veel onderhoud aan heeft. Een originele en verfrissende manier om dit te doen is door uw kantoor te decoreren met een plantenwand van kunstplanten. Een plantenwand van kunstplanten vergt weinig onderhoud en de verschillende combinaties van kunstplanten die u kunt gebruiken zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Er zitten meerdere voordelen aan een plantenwand van kunstplanten en uw kantoor zal binnen korte tijd een compleet andere uitstraling krijgen.

Een tuin tegen de muur

Een plantenwand is als het ware een tuin die tegen de muur aan gemonteerd wordt. Er kunnen makkelijk combinaties gemaakt worden van verschillende kunstplanten in verschillende kleuren en elke ruimte is wel geschikt voor een plantenwand van kunstplanten. Doordat een plantenwand snel geplaatst kan worden, zorgen de planten direct voor een andere uitstraling van uw kantoor. Door kunstplanten te gebruiken is de aanschaf van de planten éénmalig en hoeft er geen onderhoud aan de planten zelf te gebeuren. Kunstplanten zijn eenvoudig in de plantenwand te plaatsen en kunnen, indien nodig, na verloop van tijd worden vervangen door andere soorten of kleuren kunstplanten.

Verschillende toepassingen van een plantenwand

Plantenwanden kunnen worden opgebouwd met verschillende soorten kunstplanten en kunnen op meerdere manieren worden toegepast. Plantenwanden kunnen in elk formaat gemaakt worden en u kunt er voor kiezen om een hele wand te bekleden met een of juist een deel van een muur te accentueren met kunstplanten. Een plantenwand van kunstplanten hoeft niet permanent te zijn, als u op zoek bent naar een tijdelijke decoratieve invulling dan leent een plantenwand van kunstplanten zich daar ook uitstekend voor.

Voordelen van een plantenwand van kunstplanten

Een plantenwand gemaakt van kunstplanten heeft verschillende voordelen. Allereerst is de aanschaf éénmalig. Een plantenwand van echte planten vergt veel onderhoud waarbij rekening gehouden moet worden met het klimaat in de ruimte en water geven. Kunstplanten hoeven daarentegen bijna niet te worden onderhouden. De plantenwand van kunstplanten hoeft alleen af en toe schoon gemaakt te worden met een stofdoek. Tot slot is de kwaliteit van de plantenwand consistent, de mooie groene kleuren van de bladeren zijn het hele jaar door hetzelfde, dit in tegenstelling tot een plantenwand van echte planten.

Meer informatie over plantenwanden? Bezoek dan eens: https://www.thesilkcompany.nl/nl/plantenwanden/